Ja det kan du. Å finne hjelp innom forretningsområder som ligger utenfor Quickbutik er tidskrevende og tar mye energi, men ofte er det avgjørende for å ta butikken din til neste trinn i et område du ikke mestrer selv.

Som plattform vil vi ta et steg lenger og gi deg som butikkeier enda bedre forutsetninger for at du skal lykkes med din netthandel. Derfor gir vi deg gratis tilgang til et nettverk av sertifiserte selskaper som kan hjelpe deg med alt fra markedsføring og design til bedriftsrådgivning og revisjon.