Quickbutik tilbyr en helt kostnadsfri prøveperiode på 14 dager. Du får en fullt funksjonell nettbutikk som fungerer akkurat som om du har aktivert butikken. Butikken avsluttes automatisk etter at de 14 dagene dine har gått.

Hva skjer om jeg aktiverer butikken med en prisplan?

Om du aktiverer nettbutikken under prøveperioden med å angi betalingsinformasjon vil transaksjonen bli utført etter den 14. dagen.

Hvis du har angitt betalingsinformasjon og ikke ønsker å fortsette etter prøveperioden må du avslutte abonnement før perioden utløper. Da skjer ingenting og nettbutikken din stenger når prøveperioden er over.