Nei, det finnes ingen oppsigelsestid for Quickbutik sine abonnementer. Du betaler på forhånd for perioden og du kan si opp abonnementet akkurat når du vil. Du har tilgang til butikken under hele perioden som du har betalt for.

Du velger alltid selv hvilken periode (måned, kvartal, år) du ønsker å betale for.

Du kan for eksempel avslutte abonnementet den siste dagen i en aktiv periode- så blir det ingen fornyelse av nettbutikken din og det blir ingen ny betaling.