For Quickbutiks abonnementer finnes det ingen bindingstid. Du betaler på forhånd for den perioden du velger og har full frihet til å si opp abonnementet når som helst. Gjennom hele den betalte perioden beholder du full tilgang til din butikk.

Velg selv perioden som passer deg best, månedlig, kvartalsvis eller årlig. Når du for eksempel velger å betale årlig, betaler du for ett år på forhånd. Hvis du i løpet av dette året bestemmer deg for å si opp abonnementet ditt, vil butikken din fortsette å være aktiv og tilgjengelig for resten av det betalte året. Men abonnementet ditt vil ikke fornyes automatisk. Det betyr at etter utløpet av det betalte året, vil butikken din ikke lenger være aktiv med mindre du velger å fornye abonnementet igjen.

Det er for eksempel helt fint å avslutte abonnementet den siste dagen i en aktiv periode – slik skjer det ingen fornyelse av nettbutikken din, og det blir ingen ny betaling.