Du har alltid en gratis prøveperiode på 14 dager hos oss for at du skal få teste og få en følelse av hva som innebærer å ha en butikk med Quickbutik. Butikken vil automatisk avsluttes etter 14 dager om du ikke aktivt velger å fortsette. Aktiverer du butikken under gratisperioden så betaler du først når gratisperioden er utløpt og betalingene/ fornyelser skjer deretter automatisk på forhånd, som et abonnement på Netflix, Spotify etc.

Slik aktiverer du butikken din med en prisplan:

 1. Naviger til Brukerinnstillinger (personikonet i kontrollpanelet ditt)
 2. Klikk på knappen Aktiver butikken. 
 3. Velg den prisplanen som du vil aktivere for butikken.
 4. Nå får du opp de betalingsperiodene som er mulig for din valgte prisplan. Velg hvordan du ønsker å betale som månedlig, kvartalsvis, årlig.
 5. Angi kortdetaljer som du vil at transaksjonen skal trekkes fra.
 6. Fyll deretter i Eierdetaljer. 
 7. Under overskriften Å betale ser du hvilken prisplan og betalingsperiode du har valgt, moms og totalsum for din første transaksjon. Se over valgene dine slik at det er riktig og at informasjonen er angitt korrekt.
 8. Klikk på Aktiver butikken. 

Bra å vite

 • Om du fortsatt er i gratisperioden så vil en transaksjon først bli utført etter at prøveperioden er utløpt. Deretter skjer en fornyelse automatisk på forhånd i henhold til betalingsperioden du har valgt fra det samme kortet som du angav for betaling.
 • Alle kvitteringene dine blir samlet under Brukerinnstillingene. Les mer om hvordan du finner og lagrer dem her.
 • Å aktivere butikken din betyr ikke at butikken blir offentlig. For å lansere butikken din må du deaktivere Privat-modus under Innstillinger. 

Var dette til hjelp?