Lag affiliate linker for å distribuere til bloggere, Instagraminfluencers, magasiner eller familiemedlemmer. Linken kan også kobles til f.eks. kampanjer på Facebook.

Slik gjør du

1. Gå til Innstillinger > Affiliates
  2. Velg Skap Affiliate
  3. Skriv inn navn. Kan f.eks. være navnet på en blogger eller en bestemt kampanje
  4. Identifikatoren genereres automatisk, men du kan også velge din egen for å få en finere kobling og bedre kontroll på hvilken link som  tilhører til hvilken kampanjer.
  5. Klikk på Lagre endringer.
  6. Du vil nå motta en link-adresse for å dele ut til din samarbeidspartner.

Alle tilknyttede lenker er samlet i en liste hvor du enkelt kan se hvor mange kroner og bestillinger hver lenke har generert.