Med funksjonen Ønskeliste kan du tilby kundene dine å lagre produkter i en ønskeliste som de kan komme tilbake til senere eller dele den med noen. For kunder som er innlogget i butikken så vil ønskelisten lagres til senere tilfelle når de logger inn igjen.

En knapp og et ikon for Ønskeliste finnes i våre nyere temaer som Nova, Swift og Orion. Har du et av våre tidligere temaer har du mulighet til å legge det til som et menypunkt i navigasjonen i stedet.

Slik aktiverer du Ønskeliste:

1. Naviger til Innstillinger i ditt kontrollpanel.
  2. Lokaliser Ønskeliste og klikk på switch-kanppen slik at den blir blå og aktivert.
  3. Klikk deretter på knappen Åpne for å anpasse innstillingene for funksjonen.
  4. Klikk på Lagre endringer når du er klar.
  5. I temaer som Nova, Swift og Orion er ikonet for ønskeliste nå synlig i butikken for kundene dine.

Slik legger du til Ønskeliste som et menypunkt i din navigering:

1. Naviger til Utseende > Navigasjon.
  2. Klikk på Legg til meny punkt og velg Egen link.
  3. I feltet Velg navigasjonsmål angir du /shop/wishlist.
  4. I feltet Navngi menypunkt angir du navnet for menypunkten som f.eks. Ønskeliste.

Bra å vite

Hvis du vil skjule knappen for Ønskeliste i butikken din kan du gjøre det under Tilpass tema > Headerseksjon og krysse bort Vis knapp for ønskeliste.