Sidetittel (metatittel) og sidebeskrivelse (meta description) er det som bestemmer hvordan butikken vises i Googles søkeresultat og andre søkemotorer. Dette er det første kunden ser når de leter etter noe på Google. Du kan se det som ditt eget nettleservindu for besøkende i søkeresultatet.

Din sidetittel er også det som vises i nettleserens vindu hvis du har flere faner åpne.

Slik endrer du butikkens tittel og beskrivelse:

1. Naviger til Innstillinger > Søkemotoroptimalisering (SEO).
  2. I feltet Butikktittel endrer du butikkens tittel.
  3. Du kan velge å ta bort krysset for Bruk også butikkens tittel på startsiden hvis du vil bruke en annen tittel spesifikt for startsiden din.
  4. I feltet Butikkbeskrivelse endrer du beskrivelsen av butikken din.
  5. Trykk på Lagre endringer.
  6. Endringene dine ser du i vinduet som vises under Preview og du kan se hvordan det vil se ut i søkeresultatet.

Bra å vite

Vi anbefaler at sidetittelen består av maks 70 tegn og sidebeskrivelsen av 156 tegn.