I nettbutikken din kan du linke til sosiale medier som f.eks Instagram, Facebook og Youtube. Disse er synlig i bunntekstmenyen i temaet ditt og gjør at kundene enkelt kan finne frem, følge deg og holde seg oppdatert om nyheter og annet innhold som selskapet publiserer.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger, lokaliser Varemerke og klikk på Åpne.
  2. Under Sosiale kontoer fyller du inn i de feltene du ønsker å vise i butikken. For tomme felt skjules ikonene i butikken din.
  3. I lista Legg til flere kan du legge til flere felt. Vi har støtte for Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Twitter, Youtube og Pinterest.
  4. Klikk på Lagre endringer. Nå linker du dine sosiale kanaler fra bunntekstmenyen i butikken din.