Et produkts sidetittel blir automatisk hentet fra produktets tittel. Sidebeskrivelsen er automatisk hentet fra beskrivelsen om produktet og vises også ofte som en kortere beskrivelse under tittel og pris.

Sidetittelen og sidebeskrivelsen er også til for SEO på Google og vil synes der. Alt i butikken din søkemotoropptimaliseres automatisk uten at du trenger å gjøre noe. Hvis du velger å stille dette manuelt for et produkt så er det også mulig.

Slik endrer du produktets sidetittel og sidebeskrivelse:

1. Naviger til Produkter og velg Endre på ønsket produkt.
  2. Bla ned til Søkemotoroptimalisering.
  3. Her kan du velge å fjerne valget for Automatisk for både Sidetittel og Sidebeskrivelse.
  4. Et tekstfelt kommer fram der du selv kan skrive teksten som skal synes.
  5. Klikk på Lagre.

Vi anbefaler at sidetittelen består av maks 50 tegn og sidebeskrivelsen maks 156 tegn.

Det er også mulig å stille inn sidetittel og sidebeskrivelse for butikken din generelt. Lese mer om hvordan du gjør det her.