Favicon er det lille ikonet du kan se i nettleservinduet, og som endres avhengig av hvilken side du besøker. Hvis du legger en nettside som bokmerke, vil du også se faviconet og navnet på nettstedet. Vanligvis brukes firmalogoen som favicon, noe som skaper et mer profesjonelt inntrykk på besøkende.

Slik laster du opp en favicon i butikken din:

1. Gå til Innstillinger > Varemerke og klikk på Åpne.
  2. Lokaliser Logotype og klikk på Legg til favicon / Endre favicon. Vi anbefaler format 130x130px.
  3. Klikk på Lagre Endringer.

Vil du bruke ulike favicons til ulike temaer så er dette også mulig. Du må da laste opp en favicon direkte i temaet du ønsker å endre det for.

Slik laster du opp en favicon for et spesifikt tema:

1. Naviger til Innstillinger > Tema > Tilpass tema.
  2. Avhengig av temaet du bruker så finner du favicon under fanene Headerseksjon, Generelt eller Øvrigt. Vi anbefaler formatet 130px130px.
  3. Sørg for at «Bruk favicon» er krysset i.
  4. Velg og last opp et bilde.
  5. Trykk på Lagre.

Har du ikke en favicon?

Ved hjelp av en gratistjeneste kan du enkelt lage din egen favicon: