Du oppretter ordrer enkelt direkte i kontrollpanelet som deretter håndteres på samme måte som andre ordrer. Dette er nyttig for deg som tar i mot en ordre over telefon eller selger på markeder.

Når du oppretter en ordre kan du velge om den skal ha status betalt eller ubetalt. Velger du å opprette en betalt ordre kan du velge en av butikkens egne betalingsmetoder, som da settes som betalingsmetode. Hvis du oppretter en ubetalt bestilling, opprettes det en lenke til kassen, som inneholder produktene du har lagt til, hvor kunden enkelt kan gjennomføre kjøpet direkte i butikkens kasse.

Slik gjør du:

1. Naviger til Ordrer i kontrollpanelet og klikk på Opprett ordre.
  2. Fyll inn produktene som er solgt.
  3. Velg om ordren skal være betalt eller ubetalt.
  4. Velger du betalt velger du deretter hvilken betalingsmetode, eventuell fraktmetode som brukes og legger inn kundens informasjon.
  5. Klikk på Opprett ordre. Ferdig!