Ved e-handel er det et krav at kunden skal motta en ordrebekreftelse. Denne sendes automatisk ut til kundene dine når de gjennomfører kjøpet sitt på den e-postadressen som de har angitt i kassen. Ordrebekreftelsen også kalt bestillingsbekreftelse inneholder en komplett spesifikasjon om ordren som kunden har rett til.

Du kan selv endre hva som skal stå i meldingen til ordrebekreftelsen samt fraktbekreftelsen.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Lokaliser Utgående e-post og klikk på Åpne.
  3. I feltet for Ordrebekreftelse/fraktbekreftelse kan du endre teksten som sendes til kunden.
  4. Klikk på Lagre når du er ferdig.