Hvis informasjonen i en ordre må justeres, kan du enkelt redigere bestillingen i butikken din. Dette kan være endring av leveringsinformasjon, e-postadresse, bytte eller legge til produkter, legge til rabattkode i etterkant m.m.

Slik redigerer du en ordre i butikken din:

1. Naviger til Ordrer og klikk på ordren du vil redigere.
  2. Klikk deretter på Endre (ikonet med blyant) øverst til høyre.
  3. Under Endre ordre er det mulig å redigere bestillingens produkter, fraktmetode, rabatt og priser. Du kan også endre informasjon om kunden som navn, adresse, e-post samt sporingsnummer og fraktleverandør.
  4. Når du er ferdig med å redigere, klikker du på Lagre endringer.
  5. Du må da logge inn i ditt kontrollpanel hos betalingsmetoden for å redigere bestillingen der. Når du redigerer en ordre i butikken, sendes ikke dette til betalingsmetoden.

Slik tar du bort produkter fra ordren:

1. Naviger til Ordrer og klikk på ordren du vil redigere.
  2. Klikk på Endre (blyantikon) øverst til høyre.
  3. Under Endre ordre ser du bestillingens produktliste. Finn feltet for antall (ved siden av pris) og skriv inn 0 på produktene du vil ta bort.
  4. Klikk på Lagre endringer. Produktene er nå fjernet fra ordren.
  5. Du må så logge inn i ditt kontrollpanel hos betalingsmetoden for å fjerne produktet også der. Når du redigerer en ordre i butikken, sendes ikke dette til betalingsmetoden.

Slik legger du til produkter i ordren:

1. Naviger til Ordrer og klikk på ordren du vil endre.
  2. Klikk på Endre (blyantikon) øverst til høyre.
  3. Klikk på knappen + Legg til rad som du finner under ordrens produktliste.
  4. Velg hvilket produkt eller variant som du vil legge til i ordren fra lista.
  5. Angi deretter antall og produktets pris manuelt. Produktprisen hentes ikke automatisk.
  6. Klikk på Lagre endringer. Produktene er nå lagt til for ordren.
  7. Du må så logge inn i ditt kontrollpanel hos betalingsmetoden for å legge til produktet også der. Når du redigerer en ordre i butikken, sendes ikke dette til betalingsmetoden.