Med hjelp av plukklister kan du håndtere bestillingene dine raskere og enklere. Det kan brukes for raskere overblikk over hva som skal plukkes fra lageret og du kan på den måten håndtere ordrene dine best mulig.

Slik aktiverer du Plukklister:

1. Naviger til Innstillinger > Plukklister.
  2. Klikk på switch-knappen slik at den blir blå for å aktivere.
  3. Klikk deretter på Åpne for å få en kort introduksjon om hvordan det fungerer.

Bra å vite

• Du kan opprette en plukkliste med innstillinger som at det skal sorteres etter artikkelnummer, lagerplass, antall, tittel og ordrenummer. Du kan også velge om det skal sorteres i rekkefølgen stigende eller synkende.
  • I plukklisten vises SKU, lagerplass, antall, produktnavn, kommentar (fra kunde) og ordrenummer.