Det finnes mange fordeler med en egen logotyp. Den kombinerer blant annet navnet på virksomheten med en visuell identitet og gjør det lettere for kundene dine å gjenkjenne butikken og virksomheten din.

Slik gjør du:

1. Gå til Utseende > Tema > Tilpass tema i ditt kontrollpanel.
  2. Avhengig av tema så finner du Logo under fanene Headerseksjon eller Generelt.
  3. Mer av for Bruk logo.
  4. Velg og last opp logoen din.
  5. Trykk Lagre.

Bra å vite

Om du krysser av Bruk logo kommer navnet du har angitt under Innstillinger > Generelt å vises.