I kontrollpanelet ditt har du alltid tilgang til å se og laste ned samtlige kvitteringer og fakturaer for betalingen av butikken din/ abonnementet ditt.

Slik gjør du:

1. Naviger til Brukerinnstillinger (personikonet i ditt kontrollpanel) i kontrollpanelet.

2. Klikk påpå Håndtere abonnement (har du avsluttet butikken står det Aktiver butikken i stedet, men ingen aktivering vil skje).

3. Et vindu åpnes. Her vises en liste over fakturaene du kan lagre eller skrive ut.