Når butikken din står i privat modus betyr det at ingen besøkende får tilgang til butikken din, den er ikke live. Det er bare du som kan se og navigere rundt i nettbutikken. Privat modus kan være bra før du lanserer butikken din hvis du bare vil gjøre butikken tilgjengelig for noen få kunder eller om du ønsker å holde butikken din stengt fram til alt er på plass.

Slik gjør du for å aktivere privat-modus:

• Naviger til Innstillinger i ditt kontrollpanel.
  • Finn Privat-modus og aktiver.
  • Klikk på Åpne og tast inn passordet til nettbutikken din.
  • Lagre og klart!

Du kan også se en knapp som heter Rediger Landingsside. Hvis du klikker på denne, vil du kunne redigere og designe landingssiden da privat modus er aktivert. Hvis du har passordbeskyttet butikken og skal redigere landingssiden din, husk på å legge inn denne teksten der du vil legge inn passordet:

{%ENTER_PASSWORD_FORM%}

Bra å vite

Hvis du ikke velger et passord for butikken din, vil siden vises som offline, og verken du eller dine besøkende kan se butikken. Vi anbefaler derfor å opprette et passord for butikken. Når du så skal tilpasse butikktemaet så kan du skrive inn passordet for butikken for å kunne se startsiden du redigerer.