Printful er en dropshipping-tjeneste som lar deg selge “print-on-demand” produkter og som leverer direkte til sluttkundene dine ved levering. Dette betyr at du kan selge produkter uten å måtte kjøpe et større antall på lager og bekymre deg for produksjon eller å levere direkte til kunden

Slik fungerer det:

1. Koble til Quickbutik med Printful og legg til Printful-produkter du har designet.
  2. “Anders” kjøper et Printful-produkt (f.eks. en t-skjorte med din logo) i din butikk.
  3. Bestillingen granskes av deg og bestillingen sendes så automatiskt fra Quickbutik til Printful for produksjon og levering.
  4. Det ferdige produktet leveres direkte til Anders og helt under ditt varemerke. Anders får ingen informasjon fra Printful direkte. Alt kommer som om de hadde handlet via deg.
  5. Klart!

Slik fungerer det for deg som butikkeier:

1. Du skaper konto hos Printful og skaper dine første produkter.
  2. Du kobler Quickbutik med Printful og importerer produktene dine til butikken.
  3. Produktene dine finnes deretter i butikken og du kan nå begynne å selge!
  4. Når du har mottatt din første bestilling som inneholder Printful-produkter, vil du nå se en knapp i bestillinen som heter “Send til Printful”. Hvis bestillingen ser bra ut, klikker du på knappen for å varsle Printful om å starte håndteringen.
  5. Klart! Printful har nå fått bestillingen og rapporterer direkte til Quickbutik når den har forlatt deres lager og sendes til sluttkunden. Printful oppdaterer automatiskt bestillingens orderstatus og du trenger derfor ikke markere sendt selv.

Hvor mye og når koster det?

1. Printful har en grunnpris for hvert produkt, og det er kostnaden for Printful. Det er på toppen av den prisen du legger til din margin og får prisen du selger den for ut i butikken din. Dette er noe du kan beregne og legge direkte for ditt Printful-produkt.
  2. Du betaler først når du velger at bestillingen skal håndteres av Printful (se punkt 4 ovenfor).
  3. Prisen vil du se direkte i Printful når du skaper produktet og her kan du også bestemme produktprisen. (med marginal).

Bra å vite

Det er ikke mulig å importere produkter i form av smykker for øyeblikket.