Ordrebekreftelse består av en beskjed og en ordrerspesifikasjon som sendes ut til kundens e-postadresse etter at de har gjennomført en bestilling i butikken din. Du kan fritt legge til og oppdatere beskjeden av ordrebekreftelsen som sendes til kunden .

Ordrerspesifikasjonen inneholder informasjon om ordren og det er i dag ikke mulig å endre den selv.

Slik endrer du i ordrebekreftelsen:

1. Naviger til Innstillinger > Utgående e-post.
  2. Lokaliser Ordrebekreftelse og gjør ønsket endringer under Emne og Melding. Du kan legge til alt fra generell informasjon, praktisk informasjon eller muligheter for mersalg ved å angi en rabattkode for neste kjøp f.eks.
  3. Kryss av for Bruk logotype om butikkens logotype som du har lastet opp under Innstillinger > Varemerke skal vises i ordrebekreftelsen.
  4. Klikk på Lagre endringer.