Ja. Med Lageroversikt kan du få bedre kontroll på lageret og produktene dine. Du kan enkelt ta frem aktuell saldo for produkter. Saldoen tas fram basert på egen filtrering og kan eksporteres til CSV til en ny ordre hos leverandøren for eksempel.

Du har også mulighet til å registere leveringer, og på den måten administrere lageret raskere ved å påvirke flere saldoer på en gang. Funksjonen Lageroversikt inngår i prisplanen Standard og Pro.

Slik aktiverer du Lageroversikt:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet og lokaliser Lager.
  2. Trykk på switch-knappen for å aktivere. Det vil nå komme en ny seksjon kontrollpanelet ditt som heter Lager.

Ta fram aktuell saldo og filtrer og eksporter produktene dine:

1. Naviger til Lager i ditt kontrollpanel.
  2. Begynn med å filtrere etter produktene du vil vise/eksportere ved å for eksempel vise Produkter i kategori og Velg hvilken kategori i lista du vil vise og klikk deretter på Søk.

3. Marker/ kryss av for de produktene som du ønsker å eksportere.
  4. Klikk på pilen øverst, som viser hvordan mange produkter du har markter.
  5. Velg Eksportere produkter.
  6. Klart, en fil kan hentes i CSV-format.

Registert nye leveringer:

1. Lokaliser knappen for +Ny levering.
  2. Velg produktet og varianten din og angi antall innkommende produkter.
  3. Legg til alle nye leveringer og klikk på Lagre endringer.

Kan jeg følge en lagerhendelse for et spesifikt produkt?

Ja. Du kan følge alle hendelser som har påvirket produktenes lagersaldo ved f.eks. levering, salg eller returer direkte fra oversikten ved å klikke på ikonet Lagerhendelser (ikonet i midten):

I vinduet som kommer opp vil du se lagerloggen for det spesifikke produktet.

Visste du at du også kan få et varsel når det begynner å bli tomt i lager på produkter. Les mer om det her