Ja. Lagerovervåking lar deg overvåke hele eller spesifikke deler av sortimentet helt automatisk. Med en overvåking kan du som som butikkeier få et varsel i innboksen din når en saldo er under en viss verdi.

Lagerovervåking brukes sammen med Lageroversikt og aktiveres under Innstillinger i kontrollpanelet.

Slik oppretter du en lagerovervåking:

1. Naviger til Lager i ditt kontrollpanel og klikk på knappen Lagerovervåking.

2. Opprett en lagerovervåking ved å velge et spesifikt produkt/variant eller produkter i en kategori.

3.  Velg selv om når du skal bli varslet. For eksempel når produktet er mindre enn 3 igjen på lager.
  4. Klikk på Lagre.
  5. Nå har du opprettet din første overvåking som legges i oversikten Aktive overvåkinger.

Hvordan velger jeg hvilken e-post som overvåkingene skal gå til?

1. Dette gjør du ved å klikke på Innstillinger (ikonet med tannhjulet).
  2. Fyll inn ønsket adresse i feltet Mottaker E-postadresse.
  3. Klikk på Lagre.

Vil du lære deg mer om funksjonen Lageroversikt kan du gjøre det her.