Med funksjonen Egne pakksedler kan du skreddersy endringer for pakkseddelen til ordrene dine. Vi anbefaler at du kun endrer her om du har kunskap innom HTML.

Slik aktiverer du Egne pakksedler:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Lokaliser Egne pakksedler og klikk på switch-knappen slik at den blir blå og aktivert.
  3. Klikk på Åpne.
  4. Her kan du jobbe via kildekode som du ser foran deg og f. eks. legge til logoen din.
  5. Klikk på Lagre. Når du er ferdig kan du deretter navigere til en valgfri ordre og lagre ned eller skrive ut pakkseddelen for å se hvordan den ser ut.

Tilpass informasjonen på pakkeseddelen med ekstra koder:

Det er mulig å tilpasse pakkeseddelen ytterligere ved å legge til spesifikke koder. Disse kodene gjør det mulig for deg å inkludere ekstra detaljer, som betalingsmetode, bedriftsnavn for bedriftskunder, kundemeldinger, leverandørens varenummer og lagerplassering på pakkeseddelen din. Her er en grundig gjennomgang av kodene og hvordan du kan bruke dem:

1. Betalingsmetode
    • Kod: {{#lang}}Betalingsmetode: {{/lang}} {{order.payment_method_display}}<br>{{#order.payment_method_data}} {{name}}: {{value}}<br>{{/order.payment_method_data}}
    • Beskrivelse: Denne koden viser betalingsmetoden kunden valgte ved kjøpet. Den inkluderer også detaljert informasjon om betalingsmetoden, dersom slik informasjon er tilgjengelig.
  2. Bedriftsnavn (For kunder som handler som bedrift.)
    • Kod: {{#customer.company_name}} {{customer.company_name}} {{/customer.company_name}}
    • Beskrivelse: Dersom kunden har handlet som en bedrift og oppgitt bedriftsnavn, vil denne koden vise bedriftsnavnet på pakkeseddelen.
  3. Kundemelding (dersom kunden for eksempel har skrevet en melding i handlekurven)
    • Kod: <p>{{#customer.notes}}</p><div><p><strong>Kundens melding:</strong></p><p>{{customer.notes}}</p></div><p>{{/customer.notes}}</p>
    • Beskrivelse: Dersom kunden har lagt igjen en melding under bestillingsprosessen, lar denne koden deg inkludere denne meldingen på pakkeseddelen. Dette gjør det enklere å se eventuelle spesifikke ønsker eller notater fra kunden.
  4. Leverandørens varenummer og lagerplass
    • Kod:
      {{supplier_sku}}
      {{quantity_location}}
    • Beskrivelse: Disse kodene er nyttige for intern håndtering. De lar deg inkludere leverandørens varenummer og varens lagerplass direkte på pakkeseddelen, noe som kan forenkle pakking og lagerstyring.

Slik tilbakestiller du pakkeeddelen til den originale versjonen:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet.
    2. Lokaliserer Egne pakksedler og klikk på Åpne.
    3. Marker og slett all informasjon som finnes.
    4. Klikk på Lagre og deretter se pakkseddelen ut som standard versjonen.