Du kan sette faste vekselkurser og la kunder gjennomføre ordrer i dine tilgjengelige valutaer i butikken.

Slik aktiverer du Egne vekselkurser:

1. Gå til Innstillinger, lokaliser Valutakalkulator. Klikk på switch-knappen for å aktivere og velg Åpne.
  2. Under Velg valutaer krysser du av for de valutaene du vil tilby som valg i butikken. Vi har støtt for CAD, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN og USD.
  3. Kryss av for Aktiver dine egne valutakurser.
  4. Vil du stille inn for dagens vekselkurser klikker du på Les inn vekselkurser. Noter at dette er ikke noe som gjøres automatisk.
  5. Vil du stille inn egne vekselkurser fyller du inne ønsket vekselkurs for respektive valuta i feltet. Det er viktig at du angir rett da dette påvirker alle priser i butikken for valgt valuta.
  6. Klikk på Lagre. Nå vises valutakalkulatoren i toppseksjonen og du tar betalt i kundens valgte valuta.

Bra å vite

• Det er noen funksjoner som ikke er kompatible med noe annet enn hovedvalutaen. Disse er:
    • Gavekort- å kjøpe og betale med gavekortet.
    • Gratis frakt om 3, 2, 1 – Notat som viser hvor langt det er igjen til fraktfritt. Denne regner kun ut ifra hovedvalutaen.
    • Mersalg i kassen – Disse skjules for andre valutaer enn hovedvalutaen i kassen.
  • Hvis du kun ønsker å gi en pekepinn, ha valutaer som kun forhåndsviser produktene i de forskjellige valutaene og ta betalt i hovedvalutaen din, kan du lese om det her.