Selger du produkter til flere land kan du tilby kundene dine å velge hvilke valuta de vil se produktene dine i med hjelp av Valutakalkulator.

Slik aktiverer du Valutakalkulator:

1. Naviger til Innstillinger, lokaliser Valutakalkulator. Klikk på switch-knappen for å aktivere og velg Åpne.
  2. Under Velg valuta krysser du av for de valutaene du vil tilby som valg i butikken din.
  3. Klikk på Lagre. Nå vises valutakalkulatoren i toppseksjonen i butikken din.

Bra å vite

• Valutakalkulatoren er funksjon som forhåndsviser produktene i de ulike valutaene. Kjøpet gjennomføres alltid i butikkens hovedvaluta, og det er den summen som vises i kassen for kunden. Vil du at betalinger skal gjennomføres i de ulike valutaene og ikke bare gi en pekepinn så kan du lese om det her.
  • Valutakalkulatoren følger børsens daglige kurs og prisene på produktene i din butikk blir derfor kontinuerlig oppdatert i henhold til disse. Det er ikke mulig å stille inn hvor mye du vil at hvert produkt skal koste i de forskjellige valutaene når de konverteres automatisk.