Skal du selge produkter til andre land? Da kan det være greit å aktivere funksjonen Valutakalkulator. Denne funksjonen lar kundene dine velge hvilken valuta de vil se produktene dine i.

Bra å vite om valutakalkulatoren

Valutakalkulatoren følger børsens daglige kurs og prisene på produktene i din butikk blir derfor kontinuerlig oppdatert i henhold til disse, så det er ikke mulig å stille inn hvor mye du vil at hvert produkt skal koste i de forskjellige valutaene når de konverteres automatisk. Vær også oppmerksom på at dette bare er en funksjon som forhåndsviser produktene i forskjellige valutaer, men at kjøpet utføres i butikkens viktigste hovedvaluta, som er beløpet som vil vises i kassen.

Aktiver valutakalkulatoren

For å aktivere valutakalkulatoren går du til Innstillinger i kontrollpanelet og klikker på Valutakalkulator for å aktivere den. Hvis du trykker på Åpne kan du velge hvilke valutaer du vil skal være tilgjengelige i butikken din.