Om du redigerer en bestilling som er betalt via KlarnaNets eller Payson må du aktivere betalingen manuelt hos betalingsmetoden. Dette gjør du ved å logge deg inn på kontrollpanelet hos Klarna, Nets eller Payson og håndterer ordren manuelt.

For å markere ordren som sendt i Quickbutik må du krysse av for Aktiver hos Klarna Checkout/ Nets Easy Checkout/ Payson som vises når man klikker på Marker som sendt.

Slik gjør du for å markere som Sendt i Quickbutik:

1. Naviger til Ordrer i kontrollpanelet.
  2. Trykk på Marker som levert.
  3. Velg Aktiver hos X (Klarna, Nets, Payson).
  4. Klikk deretter på knappen Markere som levert.
  5. Klart!

Hvorfor blir det sånn?

Når man redigerer i bestillingen (enten i Quickbutik eller hos betalingsmetoden) så fungerer ikke Marker som levert ettersom informasjonen ikke samsvarer med ordren på begge steder.

Det sendes nemlig ut et signal til Klarna/Nets/Payson når du trykker på Marker som levert som skal aktivere betalingen hos betalingsmetoden, og som da ikke fungerer om informasjonen i ordren har endret seg.

Du vil da motta en melding i butikken som sier “Kunne ikke markere ordren som levert. (Betalingsmetoden) finner ikke reservasjonsnummeret.