Du kan enkelt legge til en TikTok Pixel i butikken ved å bare legge inn Pixel ID.

Slik gjør du:

• I TikTok Adsmanager, naviger til Assets > Events > Web events.
  • Opprett en ny Pixel eller kopier din eksiterende ID.
  • Logg inn i Quickbutiks kontrollpanel. Naviger til Innstillinger > Måling og sporing.
  • I feltet TikTok Pixel ID skriver du inn ID-en din som du kopierte fra TikTok.
  • Klikk Lagre endringer.
  • Ferdig.

Når du har gjort dette, vil TikTok Pixel automatisk bli installert i butikken din, så du trenger ikke å legge til noe i temaets kildekode.

Følgende hendelser (events) kan nå trigges når de besøkende surfer i butikken, legger varer i handlekurven og fullfører ordrer:  SearchViewContentAddToCartInitiateCheckoutCompletePayment.

Bra å vite

I nettleseren Chrome kan du installere TikTok Pixel Helper-verktøyet. Du kan bruke dette til å bekrefte at din TikTok Pixel fungerer som den skal i butikken din. Du kan lese mer om Tiktok Pixel Helper her.