Ekspander til flere land og åpne opp for en bredere kundegruppe ved å tilby flere språk i butikken din.

For å legge til flere språk i butikken din, må du gjøre følgende:

1. Navigera in till Inställningar och leta upp funktionen Flera Språk.
  2. Gå til Innstillinger og finn funksjonen Flere språk.
  3. Aktiver flere språk og klikk på Åpne.
    Skärmavbild 2019-09-19 kl. 16.48.53
  4. Hvis du vil legge til og oversette et nytt språk klikker du på +Legg til nytt språk. Velg nytt språk og valuta.
    Skärmavbild 2019-09-23 kl. 15.57.04
  5. For å starte oversettelsen, klikk på den blå knappen til høyre for språket med to hvite piler i en sirkel (se nedenfor)

Hvis originalen til en side er opprettet med sidebyggeren, må du opprette en side på ønsket språk og koble siden under Flere språk > Sider.
    Skärmavbild 2019-09-23 kl. 16.08.22

Ser du ikke alt innholdet ditt under Flere Språk?

Dette kan skyldes at du nylig har lagt til innhold og da må tekstene lastes inn på nytt. For å gjøre dette må du klikke på utstyret som ligger ved siden av hvert språk og klikk på koblingen «Last inn på nytt». Klart.

Skärmavbild 2019-09-23 kl. 16.21.57
Funksjonen Flere språk er inkludert i prisplanene Standard og Pro.