I Quickbutik legger du til din Facebook Pixel veldig enkelt ved å oppgi Pixel ID.

Følg stegene nedenfor for å legge til din Facebook Pixel ID:

1. Gå til Innstillinger> Måling og sporing i din kontrollpanel.
  2. Skriv bare inn din Pixel ID i Facebook Pixel ID-feltet.
  3. Klikk på Lagre endringer
  4. Klart.

Når du har gjort ovennevnte blir din Facebook Pixel automatisk installert i nettbutikken din og du trenger ikke å legge til noe i kildekoden for ditt tema.

Følgende hendelser (events) kan nå utløses når besøkende surfer rundt i butikken, legger til varer i handlekurven og fullfører bestillinger:

PageView, ViewContent, ViewCategory, Search, AddToCart, InitiateCheckout og Purchase.

Tips: I nettleseren Chrome kan du installere Facebook Pixel Helper-verktøyet som du kan bruke til å bekrefte at Facebook Pixel fungerer som det skal i nettbutikken din. Du kan lese mer om Facebook Pixel Helper her.