I Quickbutik legger du til din Facebook Pixel enkelt ved å oppgi Pixel ID.

Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger> Måling og sporing i ditt kontrollpanel.
  2. Skriv kun inn din Pixel ID i feltet Facebook Pixel ID.
  3. Klikk på Lagre endringer og du er ferdig.

Når du har gjort ovennevnte blir din Facebook Pixel automatisk installert i nettbutikken din og du trenger ikke å legge til noe i kildekoden for temaet.

Følgende hendelser (events) kan nå utløses når besøkende surfer rundt i butikken, legger til varer i handlekurven og fullfører bestillinger: PageView, ViewContent, ViewCategory, Search, AddToCart, InitiateCheckout og Purchase.

For at kunne spore data må du også markere Statistik & performance samt Markedsføring for dine cookies under Indstillinger > Generelt.

Tips

I nettleseren Chrome kan du installere verktøyet Facebook Pixel Helper som du kan bruke til å bekrefte at Facebook Pixel fungerer som det skal i nettbutikken din. Du kan lese mer om Facebook Pixel Helper her.