Produktfelt er en nyttig funksjon for deg som ønsker at kunden skal kunne gjøre personlige justeringer. Dette kan være hvis du har produkter der kunden kan gjøre personlige justeringer som f.eks. navnskilt, skreddersydde tekstiler, personlige gavepakninger eller produkter med eget trykk.

Slik skaper du et Produktfelt:

1. Aktiver Produktfelt i Innstillinger.
  2. Gå til Produkter og skap et nytt produkt eller klikk for å redigere eksisterende produkt som du vil legge et produktfelt til.
  3. Klikk på knappen Produktfelt for å legge til produktfelt på et produkt.
  4. Klikk på +Lag nytt felt og skriv inn f.eks. navn og gjør valg for hvert produktfelt.
  5. Lagre og det er klart

Hvis du vil opprette et Produktfelt av typen filopplasting, kan du lese mer om dette her.