Egen produktinformasjon lar deg lagre egen ekstra informasjon i produktene dine. Dette gjørs via 3 datafelt som dukker opp i kontrollpanelet under Rediger produkt for produktene. Dette er nyttig for deg som vil angi ytterligere data enten for internt bruk eller for deg som vi utvikle via kildekoden.

Slik kan du bruke datafelt:

For å hjelpe deg med å forstå hvordan du bruker datafelt på best mulig måte gir vi deg noen eksempel på bruksområder nedenfor.

• Det kan brukes til internt bruk for å legge til informasjon om produktene dine i kontrollpanelet, men som ikke er synlig i butikken. F.eks. produktsjonsdato, garantitid eller om det finnes flere leverandører (Startup, Standard, Pro).
  • Det kan brukes for å skreddersy produktsider/ informasjon i butikken. F.eks. skrive ut informasjon som ikke er med i produktbeskrivelsen eller skrive en tekst for når produktet har en viss lagersaldo. For at datafelt skal vises i butikken krever det skreddersydd utvikling i kildekoden i temaet ditt. Datafeltet vil ikke synes i butikken din om du ikke velger å legge til dette i tema (Standard, Pro). Les mer under product.datafield_x  i designdokumentet vårt her.

Slik aktiverer du Egen produktinformasjon:

1. Naviger til Innstillinger > Egen produktinformasjon. Klikk på switch-knappen for å aktivere og velg Åpne.
  2. Nu ligger det 3 datafelt tilgjengelig under Produkter > Endre produkt:

Image from Gyazo

Bra å vite

• Prisplan Startup og Standard gir deg tilgang til 3 datafelt. Trenger du flere så er dette mulig med prisplan Pro.