Hvis du vil fjerne et produkt fra butikken som du ikke lenger selger så er det selvsagt mulig. Du kan også veldig å skjule produktet om det ikke er tilgjengelig på lageret under en lengre tid. Ved å skjule det trenger du ikke opprette produktet på nytt ved senere tilfelle.

Når du fjerner et produkt i butikken så er endringen permanent. Det innebærer at det ikke er mulig å angre eller gjenopprette produktet når du har bekreftet endringen.

Slik fjerner du et produkt i butikken:

1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Klikk på Endre på produktet du vil fjerne.
  3. Lokaliser deretter knappen med et kryss for å ta bort produktet.
  4. Bekreft med å trykke på OK.
  5. Produktet er nå fjernet.

Slik fjerner du flere produkter i butikken:

1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet.
  2. I høyre hjørnet i lista velger du den kategorien du vil jobbe med.
  3. I oversikten markerer du produktene du vil fjerne ved å krysse av.
  4. Under antall valgt kan du utføre endringer.
  5. Velg Fjern permanent.
  6. Bekreft deretter handlingen din og produktene er fjernet.