Under oversikten for Produkter kan du enkelt flytte, legge til og ta bort produkter.

Slik gjør du:

1. Naviger til Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. I høyre hjørnet i lista velger du den kategorien som du vil jobbe med.
  3. I oversikten krysser du av for produktene du vil flytte.
  4. Lokaliser deretter antallvelgeren for å gjennomføre endringen.
  5. Her kan du velge å Flytte produktene dine til en annen kategori. Det betyr at produktene flyttes fra den nåværende kategorien til den du velger.
  6. Vil du at produktene dine skal synes i flere kategorier i butikken din velger du i stedet Legg til kategori. Produktet ditt synes nå i flere kategorier.