Det er absolutt mulig å skjule produkter i butikken din. Dette kan være nyttig hvis du på forhånd vet at du ikke kommer til å ha et spesifikt på lager på en god stund, eller hvis du vil lage et produkt i forvei som du kommer til å ha på lager på et senere tidspunkt. Å skjule et produkt betyr at produktet ikke vil være synlig i butikken din, men det vil alltid være en direktelink til produktet. Dette er fordi en kobling alltid genereres når du oppretter et produkt.

Slik skjuler du et produkt:

1. Naviger til Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Klikk deg inn på Endre på produktet du vil skjule.
  3. Klikk deretter på Switch-knappen slik at den blir grå/hvit for å skjule produktet.
  4. Lagre

Synlig produkt

Skjult/usynlig produkt

Bra å vite:

Har du brukt produktet i en annonse og en kunde har lagret produktet eller om søkemotorer har indeksert siden er det fremdeles mulig for kunder å finne produktet. De kommer da inn via direktelinken til produktet.