Du har mulighet til å skjule spesifikke varianter i butikken din. Det kan være nyttig om varianten ikke vil finnes på lageret over en viss tid eller om du vil opprette en variant som senere vil finnes på lager.

Slik gjør du:

1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Klikk på Endre på det gjeldende produktet.
  3. Bla ned til Valg og Varianter og klikk på Innstillinger (ikonet med et tannhjul) for den varianten du vil endre.
  4. Lokaliser Skjul variant og kryss av for skjul variant og fjern krysset om du vil gjøre den synlig.
  5. Klikk deretter på Lagre. Varianten er ikke lenger synlig for kunder i butikken din.