Det er mulig å eksportere ordrer og produkter under Bestillinger og produkter.

Det er mulig å eksportere bestillinger i Quickbutik for alle ordrer i løpet av dagen eller måneden til en CSV-fil og bruke den til regnskap. Filen kan åpnes i regnearksprogrammet ditt, f.eks. Excel.

Du kan enkelt eksportere ordrene dine ved å gå til Bestillinger i kontrollpanelet, velg deretter ordrene du vil motta ved å merke av i ruten for hver ordre og deretter klikke på Eksporter bestillinger i rullgardinlisten ovenfor kryssrutene. Se bilde under:

Her kan du lese mer om hvordan du eksporterer dine bestillinger://help.quickbutik.no/hvordan-eksporterer-jeg-bestillinger-i-min-nettbutikk/

Her kan du lese mer om hvordan du eksporterer dine produkter://help.quickbutik.no/hvordan-eksporterer-jeg-produkter-fra-butikken-min/

Når det gjelder regnskap har vi en integrasjon med Fortnox, som er en del av vår prisplan Pro slik at regnskapsføringen kan gjøres automatisk ved hver synkronisering til Fortnox. En ordre synkroniseres automatisk når en ordre er lagt inn og er klar til å håndteres. Du kan velge å deaktivere automatikken og synkronisere når du måtte ønske det ved å klikke på Fortnox-knappen som ligger på en ordre i kontrollpanelet.

Du kan også hente dokumentasjon med gode rapporter fra betalingsmetodene som kan være nyttige i regnskapet.