Inkludert i:

Med integrasjon mot Fiken kan ordrer fra butikken regnskapsføres automatisk . Fiken aktiveres i butikkens kontrollpanel og er inkludert i prisplan Pro.

Slik aktiverer du Fiken:

1. Gå til Innstillinger og lokaliser Automatiser med Fiken.
  2. Klikk på Åpne og Aktiver Fiken.
  3. Du kommer nå til Fikens nettside hvor du kan logge inn og godkjenne at forbindelsen opprettes.
  4. Butikken er nå koblet til Fiken.

Hvordan synkroniserer jeg ordrene mine?

Du har to alternativer når det gjelder hvordan informasjonen om bestillingene dine sendes til Fiken. Du kan enten velge å få det gjort helt automatisk etter at en ordre er mottatt eller manuelt av deg som butikkeier. Om du vil at det skal skje automatisk, naviger til Innstillinger> Automatiser med Fiken og kryss av for Automatisk synkronisering.

Foretrekker du å håndtere det manuelt, må du la boksen være tom. For å synkronisere en ordre, klikk på Fiken-ikonet under Ordrer.

Kan jeg velge hvilken bankkonto ordrene mine blir synkronisert med?

Ja, i innstillingene for Fiken kan du sette opp spesifikke kontoer for betalingsmåtene du bruker i butikken. Du kan også velge om ordrene skal ha statusen Klar eller Venter på å bli sendt når de er opprettet i Fiken.

Ordrene mine overføres ikke til Fiken. Hvordan vet jeg hva som er galt?

1. Gå til Innstillinger> Automatiser med Fiken.
  2. Klikk på Åpne logg øverst til venstre der eventuelle feilmeldinger vises.