Gjør følgende for å aktivere Fiken:

1. Gå til Innstillinger og aktiver Automatiser med Fiken.
  2. Klikk på Aktiver Fiken.
  3. Du kommer nå til Fikens nettside hvor du kan logge på og godkjenne at forbindelsen opprettes.
  4. Klar! Butikken er nå koblet til Fiken.
  5. Hvordan synkroniserer jeg bestillingene mine?

Du har to alternativer når det gjelder hvordan informasjonen om bestillingene dine sendes til Fiken. Du kan enten velge å få det gjort helt automatisk etter at en ordre er mottatt eller manuelt av deg som butikkeier.

Hvis du vil at det skal skje automatisk, går du til Innstillinger> Automatiser med Fiken og merker av for Automatiskt synkronisering.

Hvis du foretrekker å håndtere det manuelt, må du la boksen være tom. For å synkronisere en ordre, klikk på Fiken-ikonet på bestillingssiden.

Kan jeg velge hvilken bankkonto ordrene mine blir synkronisert med?

Ja, i innstillingene for Fiken kan du sette opp spesifikke kontoer for betalingsmåtene du bruker i butikken. Du kan også velge om ordrene skal ha statusen Klar eller Venter på å bli sendt når de er opprettet i Fiken.

Bestillingen min kommer ikke over til Fiken. Hvordan vet jeg hvor det er galt?

1. Gå til Innstillinger> Automatiser med Fiken.
  2. Klikk på Åpne logg øverst til venstre der eventuelle feilmeldinger vises.