Du kan eksportere produktene dine når som helst, noe du gjør raskt og enkelt fra Produkter i kontrollpanelet. Her kan du eksportere alle eller utvalgte produkter.

Slik eksporterer du alle produktene dine:

1. Gå til Produkter.
  2. Klikk på pilen ned, den som viser hvor mange produkter du har valgt (er satt til 0 som standard).
  3. Velg Eksporter alle produkter.
  4. Det er klart at en fil lastes ned i CSV-format.

Slik eksporterer du utvalgte produkter:

1. Gå til Produkter.
  2. Marker produktene du ønsker å eksportere.
  3. Klikk på pilen øverst, den som viser hvor mange produkter du har valgt.
  4. Velg Eksporter produkter.
  5. Det er klart at en fil lastes ned i CSV-format.

Vil du lære deg hvordan du eksporterer bestillingene dine kan du gjøre dette her.