Du kan enkelt eksportere dine bestillinger og få de i CSV-format og bruke eksporten for diverse formål.

1. Gå til Ordrer i kontrollpanelet.
  2. Begynn med å filtrere etter bestillingene du vil eksportere ved å f.eks velge Fullførte bestillinger og siste 7 dager i listene og klikke Søk. (Se bilde under).Sök / Filtrera Beställningar
  3. Marker bestillingene du vil eksportere enten ved å klikke i avmerkingsboksen for hver ordre eller ved å klikke i listen over avmerkingsboksene og deretter klikke på Velg alle. (Se bilde under)
  4. Når du har valgt bestillingene du vil eksportere klikker du i listen over avmerkingsboksene hvis du ikke allerede har gjort det på steg 3, og klikk Eksporter bestillinger. (Se bilde under)Exportera Beställningar
  5. Ferdig! En fil med valgte bestillinger lastes nå ned i CSV-format.