SSL er et sikkerhetssertifikat som krypterer informasjonen mellom butikken og kunden, og på den måten gjør forbindelsen sikrere. Mange kjenner igjen SSL på utvidelsen den har på adressen da den vises som https i stedet for bare http. Det er en god idé å aktivere SSL ettersom butikken din oppleves som sikrere, noe kunder ofte setter pris på og kan få dem til å handle i butikken din.

SSL-sertifikat (https) er gratis och inkludert i Quickbutik, og med bare noen få klikk kan du få det aktivert. Vær oppmerksom på at vi anbefaler at du aktiverer SSL først når butikken bruker ditt eget domene.

Slik gjør du for å aktivere SSL (https) i butikken din:

• Naviger til Innstillinger.
  • Aktiver SSL-sikkerhet (https).
  • Klart!