SSL-sertifikatet (https) inngår i Quickbutik og aktiveres automatisk. Bruker du et .quickbutik.com domene så har du SSL fra start. Bruker du et eget domen så vil SSL aktiveres i forbindelse med at pekingen blir gjort riktig hos oss.

Hvorfor vises butikken min som usikker?

Om du har fått et varsel om at siden din ikke anses som sikker, kan det være at du må sørge for at pekingen fra domene-leverandørens er riktig. Du kan lese om hvordan du peker domenet ditt her.

Hvis du nettopp har gjort pekingen kan det ta opptil noen timer før endringene er fullstendig iverksatt.

Hva er et SSL sikkerhetssertifikat?

SSL er et sikkerhetssertifikat som krypterer informasjonen mellom butikken din og kunden slik at tilkoblingen blir sikrere. Mange gjenkjenner sannsynligvis SSL på det tillegget det har på adressa, ettersom du har en https i stedet for bare http. Gjennom et SSL-sertifikat vil butikken din bli oppfattet som sikrere, noe kundene setter pris på og kan få dem til å følge seg mer tilbøyelig til å handle i butikken din.