Hvis du har kjøpt et domene via Loopia kan du peke domenet til Quickbutik. Merk at du må aktivere LoopiaDNS for å kunne peke butikken din til oss. Du kan lese mer om LoopiaDNS her

Slik peker du domenet ditt til oss via Loopia:

1. Logg inn på Loopias Kundesone.
  2. Finn domenet i oversikten over Domenenavn og klikk på domenenavnet. Nå vises et vindu med innstillinger.
  3. Bla ned og velg DNS-editor ved Konfigurering.
  4. Klikk på Legg til record ved og angi 162.159.129.45 i feltet Mål. Klikk på Legg til.
  5. Klikk på Legg til record ved www. Velg CNAME ved Type og angi costum.quickbutik.com i feltet Data. Klikk på legg til.
  6. Domenet peker nå mot Quickbutik. Det kan ta opp til 90 minutter før endringene iverksettes.

Du kan på inn på domenet, f.eks. minbutikk.no og følge oppdateringen. Når en landingsside vises med “Your domain is now to use with Quickbutik” så gjør du følgende:

1. Logg inn på kontrollpanelet hos Quickbutik.
  2. Naviger til Innstillinger og aktiver Domene ved å klikke på switch-knappen.
  3. Angi domenet ditt i Butikkadresse slik du ønsker det (f.eks. minbutikk.no eller www.minbutikk.no).
  4. Klikk på Lagre.