Ja. Når du har aktivert Eget domene for butikken din har du også muligheten til å koble til flere domenenavn som automatisk videresendes til butikkens hoveddomene.

Slik peker du ditt ekstra domenet til Quickbutik:

1. Logg deg på kontrollpanelet hos domeneleverandøren.
  2. Naviger til seksjonen DNS/DNS-innstillinger eller liknende.
  3. Sett @ og www av type A-post til følgende IP-adresse: 3.121.61.201
    Du må peke både www og uten for at det skal fungere.
  4. Lagre, domene kan nu kobles til butikken.

Slik kobler du butikken til domenet:

1. Gå til Innstillinger > Eget domene i kontrollpanelet i Quickbutik.
  2. Klikk på Legg til nytt domene under Flere domener.
  3. Under Ekstra butikkadresse spesifiserer du ditt ekstra domene og under Videresend til angir du hvor du vil at det ekstra domenet skal videresendes til, f.eks. / for å omdirigere det ekstra domenet til startsiden. Se eksempler nedenfor.
  4. Lagre og det er klart.

Eksempel: .com og .no domene for samme butikk

Om butikkdressen din er minbutikk.no og du også har kjøpt minbutikk.com som du ønsker å bruke på samme butikken gjør du som nedenfor.

Skriv inn minbutikk.com under Ekstra butikkadresse og/under Videresend til.

Når en besøkende nå skriver minbutik.com i adressefeltet i nettleseren havner besøkende automatisk på minbutikk.no

Eksempel: Flere domener for flere språk

Hvis du har en butikk med flere språk, f.eks. svensk, norsk og dansk på f.eks. minbutik.no og ønsker å ha et domene for hvert språk kan du enkelt overføre ditt ekstra domene direkte til hvert språk, f.eks minbutikk.no til norsk og minbutikk.dk til dansk. For å lykkes med dette gjør du som nedenfor.

Skriv inn minbutikk.no under Ekstra butikkadresse og /no under Videresend til.

Skriv inn minbutikk.dk under Ekstra butikkadresse og /dk under Videresend til.

Når en besøkende nå skriver inn minbutikk.dk i adressefeltet i nettleseren sin havner besøkende automatisk på minbutik.no/dk. Det er her du har den danske oversettelsen av nettbutikken din. På samme måte hvis en besøkende kommer inn på minbutik.se, vil den besøkende automatisk havne på minbutik.no/se.

Eksempel: Ekstra domene for spesifikt produkt

For å videresende et ekstra domene, f.eks. mittprodukt.no, til et spesifikt produkt i nettbutikken din på minbutik.no gjør du som nedenfor.

I eksemplet nedenfor er URL:en for produktet minbutik.no/kategori/produkt

Skriv inn mittprodukt.no under Ekstra butikkadresse og/kategori/produkt under Videresend til. (OBS: Bytt ut kategori og produkt med din faktiske kategori- og produkt-URI)

Når en besøkende nå skriver mittprodukt.no i adressefeltet i nettleseren, havner besøkende automatisk på minbutik.no/kategori/produkt.