Har du kjøpt et domene via One kan du peke domenet mot Quickbutik helt kostnadsfritt.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger > Eget domene i kontrollpanelet i butikken.
  2. Angi domenenavnet ditt i feltet Domenenavn. Trykk på Lagre endringer.
  3. Logg inn på kontrollpanelet hos One her.
  4. Klikk på lenken DNS-innstillinger i ruten Avanserte innstillinger.
  5. Klikk på fanen DNS-post.
  6. Under overskriften Skap DNS-post, klikk på fanen A.
  7. Her ser du tre tekstfelt, Hostnavn, Skal peke til og TTL (sekunder).
  8. La feltet Hostnavn stå tomt og angi Quickbutiks IP-adresse 162.159.129.45 i feltet Skal peke til. Klikk deretter på Skap DNS-post.
  9. Klikk deretter på fanen CNAME. Angi www i feltet Hostnavn. Angi så adressen custom.quickbutik.com i feltet Er et alias for. Klikk deretter på Skap DNS-post.

10. Domenet peker nå mot Quickbutik. Det kan ta opp til 90 minutter før endringen trer i kraft.
  11. Du kan også gå inn på domenet ditt f.eks. minbutikk.no og følge oppdateringen. Når en landingsside vises «Your domain is now ready to use with Quickbutik» kan du legge til domenet for butikken din i Quickbutiks kontrollpanel under Innstillinger > Domene i feltet Butikkadresse.