Du har mulighet til å tilby kunder å abonnere direkte på ditt nyhetsbrev som du kjører via GetANewsletter.

Slik kobler du sammen GetANewsletter med Quickbutik:

1. Aktiver Nyhetsbrev i Quickbutik under Innstillinger > Nyhetsbrev og klikk på Åpne. Velg å krysse av for GetANewletter.
  2. Logg på GetaNewsletter-kontoen din her.
  3. Lokaliser Listens ID gjennom å klikke på Kontakter i menyraden og velg Lister.
  4. Klikk på navnet på listen du vil finne ID for.
  5. Se på linken til nettadressen. Det siste stykket i lenken er din ID (uten /).
    Se bilde: getanewsletter
  6. Kopier ID’en og lim inn den i Quickbutik under Innstillinger > Nyhetsbrev i feltet Nyhetsbrev i kassen: Abonner på liste (id).
  7. Finn din API nøkkel ved å gå til Min konto og klikk på API (direktelink: https://app.getanewsletter.com/account/api).
  8. Under API tokens trykk på Opprett token.
  9. Kopier token og lim inn det i Quickbutik under Innstillinger > Nyhetsbrev i feltet API nøkkel og klikk på Lagre.

Nå er tilkoblingen fullført. E-postadressene som kundene legger igjen i butikken din begynner å abonnere på listen. Du finner e-postadressene som har anmeldt seg direkte hos GetANewsletter i kontaktene dine.

Har du spørsmål om kontoen din, e-postadresser eller utsendelse av nyhetsbrev så kan du ta kontakt med GetANewletter direkte.