Så synd at du ønsker å stenge butikken din, men vi respekterer selvsagt din avgjørelse og håper vi sees igjen.

Avslutt 14 dagers friperiode

Hos oss får du alltid en 14 dagers fri periode slik at du kan teste de ulike funksjonene og få en oppfatning om hvordan Quickbutik fungerer. Du kan aktivere butikken din med en prisplan i løpet av denne tiden eller når gratisperioden er utløpt. Hvis du aktiverer butikken i løpet av gratisperioden betaler du bare når gratisperioden er utløpt og betalingene/fornyelsene blir deretter automatisk gjort på forhånd, som et abonnement på Netflix, Viaplay, Spotify osv.

Hvis du ikke har aktivert butikken din med en prisplan stenges butikken din automatisk etter at den 14-dager gratisperioden er slutt, du trenger altså ikke gjøre noe. Om det ikke har gått for lang tid siden  gratisperioden ble slutt kan butikken din aktiveres igjen hvis du velger å abonnere.

Avbryt aktivt abonnement

Hvis du har en pågående prisplan kan du avslutte den direkte i kontrollpanelet ved å gå til Brukerinnstillinger som du finner øverst på kontrollpanelet. Klikk så på Administrer abonnement og trykk igjen på den litt mindre knappen, også kalt Administrer abonnement og velg Avslutt abonnement. Etter at du har avsluttet abonnementet vil butikken fortsette å være aktiv til gjeldende prisplan/abonnement er utløpt.