Når du har startet din gratis prøveperiode på 14 dager, kan du prøve stort sett alle funksjonene. Også de som er grå. Du evaluerer alltid prisplan Startup innledningsvis, men du kan også aktivere funksjoner som tilhører andre prisplaner i løpet av gratisperioden, for å evaluere prisplan Standard og Pro.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet for å få en oversikt over samtlige funksjoner. De funksjonene som ikke tilhører din nåværende prisplan vil være nedtonet.
  2. Sett musepekeren over funksjonen og klikk på switch-knappen for å aktivere. Du blir informert om at funksjonen tilhører prisplan Standard eller Pro og at du kan bruke den kostnadsfritt under gratisperioden.
  3. Klikk på «Jeg forstår, takk» for å aktivere funksjonen. Du kan deretter klikke på Åpne og angi spesifikke innstillinger for hver funksjon du aktiverer.

Bra å vite

Det finnes imidlertid noen få funksjoner der du må ha en aktiv prisplan for å kunne brukes. En aktiv prisplan innebærer at du velger å legge til betalingsopplysninger, velger betalingsperiode og starter abonnementet ditt.

Disse funksjonene er:

• Egne Script
  • Quickbutik API
  • Søke om/ Aktivere Klarna og Nets.