Quickbutik følger Personvernforordningen (GDPR) som trådte i kraft 25. mai 2018. GDPR er en forkortelse av Personvernforordningen (General Data Protection Regulation). GDPR omhandler behandling av personopplysninger og er en EU-lov som ble laget for å sikre at personopplysninger som håndteres av selskaper gjennomføres med juridisk grunnlag slik at beskyttelse, integritet og konfidensialitet er sikret.

For eksempel, bruk av informasjonskapsler hvor mange behandler brukerens personopplysninger. Selve håndteringen og behandlingen av denne typen informasjon dekkes av GDPR.

GDPR Compliant

GDPR Compliant er et verktøy vi har utviklet som hjelper deg å følge GDPR lettere. For å overholde databeskyttelsesforordningen (GDPR) må du ha et juridisk grunnlag for å lagre og behandle personopplysninger. Derfor har vi laget en skreddersydd og automatisk oversikt for deg med alle aktive funksjoner som påvirker personopplysninger.

Slik aktiverer du GDPR Compliant:

1. Naviger til Innstillinger, lokaliser GDPR Compliant, klikk på swtich-knappen og velg Åpne.
  2. I oversikten ser du de aktive funksjonene som påvirker personopplysninger.

Bra å vite

Oversikten skal kun betraktes som veiledende og kan ikke anses som fullstendig.