Referral traffic er trafikken som kommer til nettstedet ditt fra en annen kilde, f.eks. gjennom en lenke på en bloggers hjemmeside, Facebook eller en søkemotor. Google Analytics oppdager hvor kunden din var før de besøkte butikken din, og dette vises deretter under Anskaffelser i Google Analytics-kontrollpanelet.

Hvis du opplever at Quickbutik er kilden til mange av besøkene dine, kan det skyldes at Google Analytics utløser en ny økt hver gang en kunde går til kassen. Det ser ut som at kunden kommer direkte til kassen fra ingensteds. Dette kan fikses på følgende måte:

Dette kan fikses på følgende måte:

1. Logg på Google Analytics-kontoen din
  2. Klikk Administrator.
  3. Under Konto velger du kontoen du vil jobbe med.
  4. I kolonnen Web eiendom velger du eiendommen du vil jobbe med.
  5. Klikk på Sporingsinformasjon.
  6. Klikk på Unntaksliste for henvisning.
  7. Klikk på  +Legg til ekskludert henvsining.
  8. Legg til domenenavnet quickbutik.no (Sørg også for å legge til klarna.com og paypal.com for å forsikre deg om at det samme ikke skjer med disse betalingsmetodene)
  9. Klikk på Skap for å lagre.
  10. Ferdig.