Vi anbefaler at man bruker et eget domene siden dette gir et profesjonelt inntrykk. Google foretrekker også nettbutikker med et eget domene. Du kan aktivere et eget domene helt uten ekstra kostnad hos Quickbutik.

For å bruke et eget domene trenger du

• Kjøpe et domenenavn hos en domeneleverandør.
  • Peke domenet ditt mot våre servere.

Bra å vite:

• Du trenger tilgang til DNS-innstillingene hos domeneleverandøren din for at det skal være mulig å peke domenet.
  • Domeneleverandøren må være uavhengig. Det er ikke mulig å peke et domene som er låst til en annen e-handelsplattform.