Innløsningsavtaler er noe som kreves for visse betalingsløsninger før du kan motta internasjonale betalingskort som Visa og MasterCard.

Dette er imidlertid noe du ikke trenger å tenke på med noen av betalingsmetodene som tilbys av oss. Med Quickbutik kan du bruke Klarna Checkout, Payson Checkout, PayPal eller Stripe for å motta kortbetalinger – og ingen av disse krever at du ordner innløsningsavtale selv.