Du trenger ikke å ha en egen bedrift for å starte nettbutikken din, men det er noe vi anbefaler for å komme i gang med direkte fra begynnelsen.

Når du føler deg klar for å begynne og selge kan det være bra å starte en egen bedrift da flere betalingsmetoder krever at man har et organisasjonsnummer for å søke. Det er også bra å ha en egen bedrift i forhold til skatt- og momsplikt slik at alt stemmer med bokføringen din.

Du kan selvsagt starte opp en butikk før du har en bedrift da vi ikke har et krav om egen bedrift.

Hvordan kommer jeg i gang med et eget selskap?

Du kan starte og lese mer om egen bedrift hos Altinn.

Hos Skatteetaten finner du også nyttig informasjon.